CMI

Cleanroom Management International heeft vestigingen in Nederland, België en Frankrijk en beschikt over een groot team van validatie engineers die uw LAF units, Cleanroom of TCU (Temperature Controlled Unit) kunnen kwalificeren. Alle activiteiten van CMI worden uitgevoerd volgens internationale normen zoals de ISO-14644, ISO-12469, GMP Annex 1, EN 13060 etc. en volgens specifieke protocollen van de eindgebruiker zelf.

CMI is de trotse partner van een aantal grote gerenommeerde fabrikanten waaronder BECKMAN COULTER LIFE SCIENCES, MESALABS, EMTEK en ATI. Alle instrumenten die CMI verkoopt en onderhoud in haar kalibratielabs worden ingezet voor kwaliteitscontrole van grondstoffen, halffabricaten en/of eindproducten. Onderstaand enkele van de belangrijkste instrumenten die CMI verkoopt en ondersteunt in de Benelux.

  • METONE                 : Airborne particle counters voor monitoring van non-vaibles in een cleanroom/afvullijn
  • EMTEK                    : Microbiologische airsamplers voor monitoring van viables een cleanroom/afvullijn
  • HIAC                       : Liquid particle counters voor final product testing van injectables
  • ANATEL                  : TOC analyzers voor monitoring van WFI/PW en Cleaning In Place (CIP)-toepassingen
  • DATATRACE           : Hoog nauwkeurige dataloggers voor kwalificatie van TCU’s
  • ATI                          : Fotometers en Aerosol generatoren voor controle van HEPA-filters en filtermedium

CMI is hiermee een belangrijke leverancier voor de farmacie, gezondheidszorg en micro-elektronica. De monitoring oplossingen die CMI aanbiedt worden volledig door CMI zelf gedocumenteerd volgens het GAMP-V model en zijn zowel volledig bedraad als draadloos leverbaar, CMI is hierbij de trotse partner van JRI en Pharmagraph. Binnen deze systemen integreren wij frequent de volgende sensoren: verschildruk sensoren, RHT-probes, temperatuursensoren en deeltjestellers, maar in principe kan iedere sensor met een digitale of analoge uitgang worden geïntegreerd.