CMI

CMI heeft vestigingen in Nederland, België en Frankrijk en beschikt over een groot team van validatie engineers die uw LAF units, cleanroom of CTU kunnen kwalificeren. Alle validatie activiteiten van CMI worden uitgevoerd volgens internationale normen zoals de ISO-14644, ISO-12469, GMP Annex 1, EN 13060 en volgens eigen normen van de klant.

CMI is de trotse partner van Beckman Coulter Life Sciences voor de volgende producten; METONE Airborne particle counters, HIAC Liquid particle counters en ANATEL TOC analyzers, daarnaast is CMI ook distributeur voor Air Technique International (ATI) en MESA LABS.

CMI is hiermee een belangrijke leverancier voor de farmacie, gezondheidszorg en micro-elektronica met producten zoals deeltjestellers, microbiologische air samplers, aerosol generatoren, fotometers, monitoring systemen en nauwkeurige draadloze dataloggers voor het uitvoeren van thermische mappingen in incubatoren, autoclaven, koelkasten en opslagruimten.

Voor monitoring oplossingen in ziekenhuizen, apotheken en industrie heeft CMI recent een nieuw monitoring systeem geïntroduceerd van de fabrikant iSense it. Dit is een volledig cloud-based monitoring systeem voor controle en registratie van kritische parameters zoals luchtsnelheid, temperatuur, relatieve vochtigheid, deeltjes concentraties, verschildrukken en deurbewegingen enz. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.