Weer een mooi werk voor PP4C

Afgelopen week heeft Brecon de finale opdracht verstrekt gekregen voor het bouwen van een ca. 400 m² grote GMP-C cleanroom en het uitvoeren van enkele renovatiewerkzaamheden in de bestaande schone faciliteiten bij het spuitgietbedrijf Sonoco te Berkel Rodenrijs. Het “design and qualification” proces is in de eindfase en de tekeningen zijn in een dusdanig stadium dat de Long Lead Items besteld gaan worden!

Brecon Cleanroom Systems B.V. zal als hoofdaannemer de bouwwerkzaamheden gaan uitvoeren, Kuijpers is verantwoordelijk voor het E & W installatie werk, Bolidt Kunststoftoepassing BV legt de EP troffelvloer, ASSA ABLOY Entrance Systems levert de snelloop-deuren en de sluisinrichting zal Brecon Clean Furniture voor haar rekening nemen. WERO gaat de validatie-reiniging uitvoeren. Weer een mooi geïntegreerd PP4C project dus!

Einde Juni is de oplevering verwacht en dat zal een flinke uitdaging zijn. Gezamenlijk zullen we als PP4C de nodige extra inspanningen gaan verrichten om dit doel te kunnen behalen!