CMI ontvangt award

CMI ontvangt award voor beste nieuwe Europese distributeur.

Tijdens de CHANNEL PARTNER MEETING van BECKMAN COULTER LIFE SCIENCES, vorige week in Praag, ontving onze PP4C partner CMI (Cleanroom Management International) de AWARD voor BESTE NIEUWE EUROPESE DISTRIBUTEUR!

CMI is voor BECKMAN COULTERS LIFE SCIENCES verantwoordelijk voor de verkoop en service van de divisie particle counting met Airborne particle counters (METONE©), Liquid Particle counters van HIAC© en Total Organic Carbon Analyzers van het merk ANATEL.

CMI integreert deze producten in haar environmental monitoringsystemen voor met name de farmaceutische sector waarbij de volgende parameters continue worden gemeten: deeltjes in de cleanroom, TOC-analyse van WFI/PW, drukverschillen en kritische parameters zoals temperatuur en relatieve vochtigheid.

“We willen BECKMAN COULTER LIFE SCIENCES bedanken voor de geweldige steun in het afgelopen jaar en we danken al onze klanten voor het door hen in ons gestelde vertrouwen voor deze productlijn en in onze organisatie in zijn algemeen” Aldus Maarten Bouwman, salesmanager CMI Nederland.