Mead Johnson Nutrition (MJN)

Mooie klus bij MJN geklaard!

Mead Johnson Nutrition (MJN) is een bekende producent van babyvoeding (melkpoeder). Op de locatie in Nijmegen worden diverse grondstoffen verwerkt tot dit hoogwaardige product. Een groot deel van deze producten vindt haar weg naar de Chinese markt.

Het jaar 2017 is voor een groot deel van ons team bij Brecon Bouw en Onderhoud vooral doorgebracht op de Nijmeegse site van MJN. Einde 2016 werd de Brecon Group gevraagd een ontwerp te engineeren voor de verbouw van een bestaande productieruimte, geheel voorzien van machines en een groot leiding-netwerk, met een oppervlakte van ca. 400 m2. Niet alleen het ontwerp maken voor de ombouw van een bestaande én opererende productieruimte naar een “high- and mid-care” omgeving met “Controlled Environment” was een uitdaging, maar bovenal dit te realiseren in drie weken tijd, was een bijzonder zware opgave. Samen met onze PP4C partner Kuijpers, gingen we aan de slag.

Na een uitvoerige periode van voorbereiden en engineeren, veelal op basis van de EHEDG richtlijnen, en in een uitstekende samenwerking met het specialisten team van MJN, begon de klus met een gemotiveerde groep van medewerkers, 120 mensen sterk! 23 dagen van 24 uur was het raamwerk waarbinnen de klus geklaard moest zijn! Geen minuut bleef onbenut, geen probleem was te groot…. gezamenlijk hebben we ruim 3 weken fulltime hard gewerkt aan dit project. Binnen de gestelde tijdslimiet en volledig naar wens van de opdrachtgever was het team in staat dit project op te leveren. Uitvoering van een opdracht die schier onmogelijk leek bij aanvang, en toch correct gerealiseerd, iets waar alle betrokken teamleden trots op kunnen zijn!

Naast dit project wordt er dit jaar continue gewerkt aan corrigerende en preventieve onderhoudswerkzaamheden op de plant. Er zijn al vele werkzaamheden gedaan en er staat nog veel te gebeuren.

We verheugen ons op een verdere goede samenwerking met deze mooie opdrachtgever in de toekomst.

PP4C partners die deel uit hebben gemaakt van dit project:

    Heeft u een vraag binnen het bereik van onze expertise, staan wij tot uw beschikking en trachten deze binnen 24 uur te beantwoorden op uw mailadres!

    Ook voor uw kritische opmerkingen in zake onze website staan wij open en lezen graag uw aanbevelingen.