BESI Duiven

Industries N.V. (BESI) is een organisatie die betrokken in de ontwikkeling, productie, marketing, sales en service van halfgeleider assemblage apparatuur voor de wereldwijde semiconductor- en elektronica-industrie. BESI is een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Duiven, Nederland en heeft acht verkoop- en service kantoren in heel Europa, Azië en Noord-Amerika.

Op de locatie in Duiven heeft PP4C partner Brecon Cleanroom Systems een succesvolle oplevering doorgevoerd voor een ISO 14644 klasse 6 geclassificeerde cleanroom. Het betreft een 80m2 grote ruimte opgedeeld in een volledig ingerichte personen / materiaal sluis met hierop aansluitend de cleanroom als ook een klein nat-lab. PP4C partner Kuijpers heeft de E en W werkzaamheden verricht als ook de aansluitingen van de FFU’s welke borg staan voor de juiste luchtkwaliteit in de cleanroom. Wanden en plafonds zijn opgebouwd met het door Brecon ontwikkelde enkel- en dubbelschalig wandsysteem MOM op basis van 16mm melamine plaatmateriaal. De wanden zijn voorzien van een aantal raamelementen, een aantal enkele cleanroomdeuren en een dubbele cleanroomdeur. Het plafond is uitgevoerd in het beloopbaar plafond Brecon BPM 100. In het plafond zijn LED-armaturen geplaatst voor de verlichting van de cleanroom. Vloerafwerking, eindreiniging en classificatie zijn verzorgd door de volgende PP4C partners: BolidtWERO en CMI.

De Brecon Cleanroom Academy heeft een introductie in cleanroom technologie als ook correct reinigingsregime verzorgd voor ca. 35 BESI medewerkers!

Wij danken BESI voor het vertrouwen wat men in de PP4C partners heeft gesteld voor de ontwikkeling en realisatie van deze mooie cleanroom.

    Heeft u een vraag binnen het bereik van onze expertise, staan wij tot uw beschikking en trachten deze binnen 24 uur te beantwoorden op uw mailadres!

    Ook voor uw kritische opmerkingen in zake onze website staan wij open en lezen graag uw aanbevelingen.