Telstar & Brecon Group

               

De Telstar Group (Telstar), onderdeel van het Japanse beursgenoteerde concern AZBIL, is met haar 900 medewerkers een wereldwijd actieve onderneming. In Utrecht is Telstar gevestigd met een eigen productie en is hier werkzaam met 90 medewerkers.

Brecon Cleanroom Systems B.V. maakt onderdeel uit van de Brecon Group in Etten-Leur. Brecon is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van onder andere stof-arme en kiemvrije (GMP) cleanrooms, ten behoeve van de semi-conductor-, food- en de farmaceutische industrie. Onze jarenlange ervaring en brede expertise staan garant voor innovatieve turn-key oplossingen.

Telstar heeft onlangs besloten haar bouwkundige activiteiten, voor de realisatie van cleanrooms (voorheen LUWA), in de Benelux te beëindigen en zich volledig te concentreren op hun productenaanbod, Life Science Solutions, Vacuum Solutions en Instruments for Solutions. Op basis van meerdere gesprekken heeft Telstar haar vertrouwen uitgesproken voor Brecon om deze activiteiten over te nemen.

In een samenwerking overeenkomst heeft de Telstar directie de cleanroom bouwactiviteiten formeel overgedragen aan de Brecon Group. Telstar blijft de bestaande relaties haar diensten aanbieden voor technisch onderhoud en/of validatie e.d. Voor bouwkundige aanpassingen in door Telstar gebouwde, bestaande cleanrooms en/of nieuwbouwprojecten, zal Telstar echter in de toekomst verwijzen naar haar partner in deze: Brecon!

Lees op de Brecon site het uitgebreide persbericht: www.brecon.nl/nieuws