Airopack Heist-op-den-Berg (B)

Airopack Technology Group AG is een toonaangevende leverancier van mechanische, druk-gecontroleerde verpakking technologieën en dispensersystemen voor fabrikanten en leveranciers van cosmetica, lichaam-zorg, farmaceutische en levensmiddelen-producten.

Afgelopen zomer heeft PP4C Partner Brecon Cleanroom Systems B.V. bij een vestiging van Airopack in Heist-op-den-Berg (B) een cleanroom met een totale oppervlakte van 185m² opgeleverd, met wanden van 3,5m¹ hoog. Er is gebruik gemaakt van het Brecon Cassette Systeem. Plafond en wanden werden uitgevoerd met 62 mm dikke cassette panelen, met een 0.8 mm staalplaat afwerking, gecoat in RAL 9002, 25 micron dik. In de wanden zijn 12 dubbelzijdige glaselementen geplaatst, dit alles geheel flush afgewerkt. Een 11-tal Filter Fan Units zijn geplaatst, deze zorgen voor de schone lucht in de cleanroom. Voor de verlichtingstechniek is gekozen voor LED panel verlichting. Deze cleanroom is geclassificeerd volgens de GMP-norm klasse C en D.

WERO Specialistische Reiniging heeft de reiniging uitgevoerd en CMI heeft de cleanroom gevalideerd.

    Heeft u een vraag binnen het bereik van onze expertise, staan wij tot uw beschikking en trachten deze binnen 24 uur te beantwoorden op uw mailadres!

    Ook voor uw kritische opmerkingen in zake onze website staan wij open en lezen graag uw aanbevelingen.