Patheon Softgels

Patheon Softgels produceert en ontwikkeld wereldwijd geneesmiddelen voor de farmaceutische en biofarmaceutische industrie. Patheon heeft meer dan 8400 wetenschappers en professionele medewerkers in dienst en meer dan 40 jaar ervaring. Ze leveren een ongeëvenaarde kwaliteit, zijn zeer betrouwbaar en voldoen aan alle vereisten. Samen met meer dan 400 klanten maakt Patheon farmaceutische mogelijkheden werkelijkheid.

In opdracht van Remmers Bouwgroep zijn we in de vestiging van Patheon te Tilburg begin april gestart met het renoveren van 5 Encapsulatie ruimten met een totale oppervlakte van 320 m². Deze ruimten zijn voorzien van het Brecon Cleanroom Systems B.V. Cassette wand- en plafondsysteem. Dit cassettesysteem met stalen platen en rondom aluminium profielen is speciaal ontworpen voor de farmaceutische en biofarmaceutische industrie en voldoet aan de strenge normen van Patheon. Wanden, plafonds en ramen zijn flush afgewerkt. Betreft de verlichtingstechniek heeft Brecon Cleanroom Systems B.V. gekozen voor LED panel verlichting, geheel volgens de op het project geldende GMP normering. Kuijpers Centrale Projects B.V.  heeft aanpassingen gedaan aan het bestaande luchtbehandelingssysteem, WERO Specialistische Reiniging heeft de eerste reinigingsprocedure verzorgt.

    Heeft u een vraag binnen het bereik van onze expertise, staan wij tot uw beschikking en trachten deze binnen 24 uur te beantwoorden op uw mailadres!

    Ook voor uw kritische opmerkingen in zake onze website staan wij open en lezen graag uw aanbevelingen.